Blogitauko venähti vähän kesälomaa pidemmäksi, kun töiden aloittaminen tuntuu imaisseen minusta voimat ihan täysin ja kirjoittaminen on vain lykkääntynyt ja lykkääntynyt. Höpöpuhetta, että loma muka jotenkin virkistäisi... Näiden harmaiden säiden myötä olokin on aivan syksyinen, vaikea uskoa, että on vasta elokuun puoliväli!

No väsytti tai ei, loma oli kyllä tosi mukava. Nähtiin mahtavia luontomaisemia, uusia kaupunkeja, kavereita, uusia tuttavuuksia ja sukuloitiinkin. Autoiltiin, ulkoiltiin, uitiin, valvottiin myöhään ja nukuttiin pitkään. Ja herkuteltiin. Herkuttelua lukuunottamatta kaikkea oli oikein sopivassa suhteessa, eikä se herkuttelukaan nyt onneksi ihan käsistä lähtenyt. Yökyläilyjen myötä oli vaan vähän pakko syödä sitä mitä eteen kannettiin, esim. ruuan kanssa lusikallinen pastaa ja aamupalalla viipale leipää. Reissussa söin myös tämän vuoden ekat ja ainakin toistaiseksi ainoat pikaruokarepsahdukset, hampurilaisen ja pitsan. Jäätelöäkin oli pakko saada aurinkoisina ja välillä vähemmänkin aurinkoisina lomapäivinä.

Positiivisesti kun ajatellaan, niin kotona ollessa ja pääasiassa kyllä muutenkin syömiset pysyivät ihan hyvin karppilinjalla. Pitsa- ja hampparihairahdus olivat sinänsä ihan harkittuja, eivät mitään hetken päähänpistoja. Jäätelöherkuttelu loppui samalla kuin lomakin. Mitään kauhean vakavia seurauksia ylenmääräisestä hiilariherkuttelusta ei onneksi ollut, mitä nyt naama kukkii vähän normaalia enemmän. Mieliteot pysyivät kuitenkin ihan kohtuullisen hyvin hallinnassa ja paluu arkeenkin on sujunut melko kivuttomasti. Ja mikä parasta, loman jälkeen kun hyppäsin vaa'alle, paino oli ihme kyllä jopa laskenut! Lukema siis tällä hetkellä 96.9 kg, eli lomalla katosi kaikesta huolimatta jonnekin 0.7 kg.

weight.png

Paljon parempi tilanne kuin uskalsin unelmoidakaan, lähinnä olin huolissani, että keräänkö turvotusta niin, että sata kiloa paukkuu rikki taas, väärästä suunnasta vaan tällä kertaa. Onneksi ei, tästä on kiva taas jatkaa!