Mutakakun ja hormonihuurujen jälkimainingeissa tällä viikolla on tullut syötyä aivan liikaa. Syömiset ovat kyllä olleet ihan kelvollisen karppeja, mutta tuntuu vaan että olen syönyt ensinnäkin liikaa ja lisäksi liian usein. Kevään aikana olen päässyt tosi hyvin eroon siitä entisenlaisesta huvin vuoksi syömisestä, mutta tällä viikolla sellaista on ollut vähän liikkeellä. Olen esimerkiksi monena iltana syönyt pienen iltapalan, vaikka oikeasti ei ole edes ollut nälkä. Mutta kun on vaan tehnyt mieli syödä. Lisäksi tummaa suklaatakin tuntuu kuluneen vähän liikaa. Syytä en tiedä, mutta toivottavasti tämä on vaan joku ohimenevä ilmiö...

No, kaikesta syöpöttelystä huolimatta vaaka näytti tänään 98.9 kg, eli pudotusta viime viikon lukemista 0.7 kg ja tikkerikin tuli sitten tiensä päähän!


weight.png


Pitääpä siis askarrella uusi laskuri tässä joku päivä. Taidan kyllä pitää tuon lähtöpisteen samana, niin näkee motivoivasti koko edistyksen kerralla, mutta tavoitteeksi pitää valita joku kohtuullinen mutta riittävän haastava. Jos ihan hurjaksi heittäydyn, niin ehkä pyrin seuraavaksi alle yhdeksänkympin. :)